A kreált terrorizmus?

2009.09.27. 12:59

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A világot egy maréknyi üzleti hatalom vette át, amely uralja a megélhetésünkhöz szükséges erőforrásokat, és a pénzt, ami az erőforrások megszerzéséhez szükséges. Miután a belső piacokat megnyitották, az árfolyamok összefonódtak, amiket a tőkepiacokon manipulálnak, a nemzeti gazdaságok csődbe mennek a globalizmus jegyében. Nincs olyan, hogy Amerika vagy demokrácia, csak multicégek vannak. Ezek a mai nemzetek. A globalizáció alapja nem az ember, hanem a gazdaság és a pénzügyi rendszer. De ahogy az egyenlőtlenségek növekednek, egyre több embernek lesz elege és tiltakozik. Ezért új módszert találtak ki, hogy kezelni tudják a rendszer ellenségeit: megkreálták a terroristát. Az Al-Kaida egy amerikai számítógépes adatbázis neve, amelyet az amerikaiak által támogatott szent háborúban használtak a 80-as években – mondja egy veterán francia hírszerző. 

2007-ben az USA-ban a Védelmi Bizottság 161,8 milliárd dollárt kapott a terrorizmus elleni harcra. A Nemzeti Terrorista Központ nyilvántartása szerint 2004-ben 1907 személyt öltek meg terrorista támadásban, ebből 68 amerikai nemzetiségű. Kissé cinikus összehasonlításként ebben az évben kétszer annyi ember hal meg mogyoróallergiában, mint terrorizmusban. A vezető halálok Amerikában a koszorúér-elzáródás, amely 450 ezer embert öl meg évente, noha a kormány a betegség kutatására mindössze 2,9 milliárd dollárt fordított 2007-ben. De mivel az Al-Khaida minden egyes hírben felbukkan, ahol amerikai érdekek sérelméről siránkoznak, a mítosz egyre csak nő! Az agyrém odáig fajult, hogy 2008-ban Bush egyik vezető embere megirigyelte a Monty Pythont, és azt javasolta a Kongresszusban, hogy hivatalosan is küldjenek hadüzenetet az Al-Khaidának! 2008-ban 1 millió ember került fel az USA terrorista listájára. Ez a terrorista elhárítás nem a lakosságot védelmezi, hanem a növekvő Amerika-ellenességet akarja letörni a világban, aminek az okozói a multik. A rendező szerint napjaink valódi terroristái nem éjszaka találkoznak, és nem kiáltoznak Allah Akhbart, hanem 5000 dolláros öltönyt viselnek, és a legmagasabb pénzügyi és kormányzati körökben dolgoznak.

Afganisztán esete a demokráciával:

Afganisztán 1980 előtt 0%-kal részesedik a világ ópiumtermesztéséből. Miután 1986-ban a mujahedek megverik a szovjeteket amerikai segédlettel, a részesedés már 40%. 1999-ben ugyanez a szám 80%. A talibánok 2000-ben felszámolják az összes termőterületet. 2001-ben Bush előtt hever az invázió terve, két nap múlva jön a casus beli, azaz szeptember 11. Ma az amerikai kontroll alatt tartott Afganisztán adja a világ ópiumtermesztésének 90%-át...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azigazsag.blog.hu/api/trackback/id/tr851410451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása